Професионално почистване на дома
Чистота, осигурена от нас - повече време за вас!!! 
Професионалната грижа в почистването и подреждането на дома и офиса ви с нас става лесно и бързо! Времето не ви достига за ежедневните нужди у дома? Имате нужда от помощ в домакинската работа? Тази услуга е точно за вас!
Наша основна цел е да улесним Вашето ежедневие, като почистим Вашия дом или офис, при това на много разумни цени. Ние не разчитаме на бърза печалба, а на доволни клиенти и обучени, честни и коректни служители.
Нашата цел е да задоволим Вашите потребности. Всичко от услугите, които предлагаме  в рамките на избрания от Вас час и дата ще бъде контролирано от нас, за да се убедим, че Вашите изисквания са изпълнени.

Професионално почистване на офиси и домове в Бургас и региона. Персонални домашни помощници

Ние сме фирма на територията на гр. Бургас за професионално почистване на офиси и домове. При нас ще срещнете иновативен подход, както и екип от истински професионалисти и домапни помощници с опит. Вашата персонална домашна помощница извършва домакинската работа, за която вие нямате време или желание. Когато влезнем във Вашия офис или дом, ние се стремим, крайната цел да бъде чувството за уют и чистота.

С нас имате възможността да използвате абонаментните ни програми, както за домове, така и за офиси. Освен това имаме страхотно съотношение цена - качество! Използваме доказана техника, както и професионални препарати на високо ниво. А какво по-важно от това, за да се чувствате по най-добрия начин на работното място или в дома си?
Намирайки най-добрите решения за клиентите си - намираме най-доброто и за себе си!

Имате нужда от фирма за професионално почистване? Ние сме Вашият избор!

Усилията на фирма „BEST®CLEANER“ са насочени към развитие на компанията, чрез привличане на нови клиенти и сключване на дългосрочни договори. Това ще бъде постигнато чрез организиране и предоставяне на безупречни почистващи услуги, както еднократно почистване, така и абонаментно поддържане на чистотата в частни домове (апартаменти, къщи), търговски площи (офиси, магазини) и други. Ние работим с висококвалифициран и добре обучен екип от професионалисти в областта на почистването.

Почистването на дома за някои е хоби и начин за борба със стреса, а за други е истински кошмар!

Фирмата ни предлага както цялостни почиствания, така и почистване само на баня, кухня, прозорци, фурни или други трудни за почистване неща.

Домашната помощница извършва домакинската работа, за която вие вече нямате време. Резервацията се извършва онлайн, само с няколко клика. Можете да поръчате както еднократни, така и абонаментни посещения.

Услугата включва:

Почистване и полиране на мебели;
Почистване на техника;
Почистване на осветителни тела;
Забърсване на врати, дограма и парапети;
Почистване на кухни и шкафове (външно);
Почистване на кухненски ел. уреди;
Цялостно почистване на санитарни помещения;
Прахосмучене и измиване на подови настилки;
Зареждане на хигиенни консумативи;
Изхвърляне и почистване на кошчета за смет.

Услугата НЕ включва:
Готвене;
Гледане на деца и възрастни хора.

За да сме напълно коректни спрямо Вас клиентите ни, преди почистване на дома правим задължителен оглед.

Каква е цената?

Цената се определя от няколко фактора:

  • Местоположение
  • Тип на услугата - еднократно или абонаментно
  • Времетраене
  • Квадратура на обекта

Тъй като всеки дом е различен заради разположение, обзавеждане, интензивност на ползване, последно почистване и наслоени замърсявания, огледът е задължителен. Той е напълно безплатен и се извършва в удобно за Вас време, отнема не повече от 10-15 минути. Огледът е необходим, за да можем да преценим от колко хигиениста и време се нуждаем , за да се справим, каква техника ни трябва, както и какви препарати да подберем за Вашият дом.

По време на огледа можете да споделите с нашият служител всички ваши желания и изисквания към почистването на дома Ви.

Трябва ли да присъствам по време на посещенията?

Вашето присъствие по време на посещенията е изцяло ваше решение. Единственото важно нещо е да осигурите достъп в началото и начин, по който изпълнителя да обезопаси имота, когато приключи.

Може ли да ме посещава една и съща домашна помощница?

Абонамента ви гарантира, че вие ще бъдете посещавани от една и съща домакиня всеки път, като за целта се фиксира един и същи ден и час всяка седмица.

Тя може да закупи и достави, вместо Вас, необходимите препарати и материали за почистване, естествено спазвайки Вашите изрични предпочитания и желания. 

По Ваше желание домашната помощница може да почисти и подреди съдържанието на вашите кухненски шкафове, да размрази и измие хладилника…

Всички тези услуги трябва да бъдат предварително заявени и да бъде уточнено с фирмата
реалистичното време за тяхното изпълнение.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като предлагаме гъвкави схеми за почистване.